Kävijämäärä:
96922

Käyntien määrä:
1011944

Saalis määrä:
487

Vieraskirjan viestien määrä:
587

Jeppis Trolling r.y. historiaa

 

Yhdistys perustettiin 23.5.1995 kuuden innokkaan vetouistelijan päätöksellä. Ensimmäisenä toimintavuotena järjestettiin Mässkärin luontoasemalla lohenuistelu –kurssi Jari Ranniston vetämänä. Kurssi oli alkusykäys koko alueen lohenuistelulle. Ensimmäisenä vuonna saatiin ainoastaan yksi lohi, mutta jo seuraavana vuonna tahti muuttui kun järjestettiin ensimmäiset Pietarsaaren lohitreffit. Treffien saldona oli viisi lohta joista suurin lähes 14 kiloa.

 

Seuraavana vuonna olikin vuorossa jo kaksipäiväinen lohenuistelukilpailu jonka aikana puntarille tuotiin toistakymmentä lohta, voittaja venekunnalla oli kaksi lohta, yhteispainoltaan hieman yli 13 kiloa. Siitä eteenpäin kisa on järjestetty lähes joka vuosi, poikkeuksena yksi tuulen pilaama kisa ja vuonna 2008 pidetty välivuosi heikkojen lohivuosien takia. Kisa kuitenkin palasi kartalle jälleen 2009, kun 2008 lohta jälleen nousi mukavasti uistelijoiden veneisiin.

 

Seura on kisojen lisäksi järjestänyt mm. pilkkikilpailun 1997, uisteluretkiä Kivijärvelle,Pyhäjärvelle ja Oulunjärvelle sekä uisteluun liittyviä kursseja ja illanviettoja jäsenilleen. Lisäksi seura on useana vuonna palkinnut jäsenistään suurimman lohen ja taimenen saajan. Seuran jäsenmäärä on ollut kasvussa lähes koko historian ajan, vuonna 2008 jäseniä oli noin 30.